BURSA / OSMANGAZİ - Güner Rubacı Anaokulu

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJEMİZ İLE ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUYORUZ

"Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında " Sözlük Özgürlüktür" sloganı ile yola çıkıyor ve söz varlığını zenginleştirme, öğrencilerimizin kültür taşıyıcısı sözcüklerle buluşmasını, dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini hedeflemekteyiz.

Okulumuz A şubesi öğretmenimiz öğrencileri ve sevgili velimiz Azize Demirel ile projemiz aralık ayı etkinlikleri kapsamında etkileşimli kitap okuma ve bilinmeyen kelimeler üzerinde çalışmalar yaptılar. Sevgili velimiz etkilesimli kitap okuyarak öğrencilerin dikkatini çekti. Sınıf olarak kendi resimli hikaye kitaplarını oluşturdular. Bilmedikleri kelimeleri açıkladılar. Maket yuvalar yaptılar. Yeni kelimeler öğrenerek verimli bir gün geçirdiler. Destekleri için velimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

27-12-202327-12-2023

Yayın: 27.12.2023 - Güncelleme: 29.12.2023 14:12 - Görüntülenme: 28